The websites and playground seem to be down?


#41
Tracing route to babylonjs-preview.netlify.com [104.248.78.24]
over a maximum of 30 hops:

  1     4 ms     2 ms     2 ms  10.144.80.1
  2     2 ms     3 ms     4 ms  10.144.75.250
  3     4 ms     3 ms     3 ms  ge-10-0-9-32767-sur01.howardcounty.md.bad.comcast.net [107.1.192.133]
  4     6 ms     6 ms     3 ms  be-1-sur03.bellevue.wa.seattle.comcast.net [68.86.96.142]
  5    13 ms     5 ms     5 ms  be-66-ar01.seattle.wa.seattle.comcast.net [69.139.164.125]
  6     5 ms     6 ms     5 ms  lag-16.ear2.Seattle1.Level3.net [4.68.71.73]
  7     *        *       25 ms  ae-24-24.ebr3.Atlanta2.Level3.net [4.69.202.241]
  8     *        *        *     Request timed out.
  9     *        *        *     Request timed out.
 10    24 ms    25 ms    23 ms  104.248.78.24

Trace complete.

#42

$ tracert preview.babylonjs.com

Tracing route to babylonjs-preview.netlify.com [2a03:b0c0:3:d0::d24:5001]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms 1 ms 1 ms 2a02:c7f:1409:8c00::1
2 * * * Request timed out.
3 19 ms 20 ms 20 ms ae-6.r02.londen03.uk.bb.gin.ntt.net [2001:728:0: 5000::905]
4 21 ms 26 ms 22 ms ae-6.r02.londen03.uk.bb.gin.ntt.net [2001:728:0: 5000::905]
5 19 ms 19 ms 19 ms ae-3.r24.londen12.uk.bb.gin.ntt.net [2001:728:0: 2000::4e]
6 33 ms 32 ms 32 ms ae-6.r24.frnkge08.de.bb.gin.ntt.net [2001:728:0: 2000::15e]
7 33 ms 33 ms 33 ms ae-1.r04.frnkge08.de.bb.gin.ntt.net [2001:728:0:2000::1b2]
8 45 ms 35 ms 35 ms 2001:418:0:5000::106a
9 36 ms 77 ms 51 ms 2604:a880:ffff:5::242
10 37 ms 35 ms 35 ms 2a03:b0c0:3:d0::d24:5001


#43

ok thanks
so we have a confirmation that the issue is on netlify side:
image


#44

I keep you posted


#45

Hey all
does it work now?
@waverider404 @Leon @Vinc3r @JCPalmer @JohnK @aFalcon


#46

Well done, working for me :smiley::smiley::smiley:


#47

Am now getting Secure Connection Failed blah, blah ,blah.


#48

Worked just now


#49

Perfect!


#50

Perhaps, something on… https://www.babylonjs-playground.com/

spinner here…


#51

Hey @aFalcon,

Can you try clearing your cache and giving it another try? See if it’s a hold over from earlier today?

Thanks!


#52

For me is working.


#53

Yep, works in incognito… :grin:


#54

Fantastic!


#55

:ok_hand::ok_hand:

yeah it’s back n rocking


#56

Sorry I had to be disconnected and could’nt retest friday evening. Glad it’s working now! :slight_smile: